Čistilni servis Koper

Naš čistilni servis v Kopru skrbi za čisto in prijetno okolje, tako delavno kot tudi življenjsko. Koprski čistilni servis s svojimi storitvami pokriva skoraj celotno obalo. Zavedamo se vpliva čistega in urejenega okolja, pa naj bo to pisarna ali zunanje okolje, na človeka in smo zaradi tega pri našem delu toliko bolj vestni.

Naše storitve segajo od čiščenja manjših in večjih površin do urejanja okolice in hišniških del.

Zakaj izbrati ravno nas?

V množici čistilnih servisov se je težko odločiti za pravega, saj vsi veliko obljubljajo. Spodaj je nekaj naših glavnih prednosti, predlagamo pa, da nas kontaktirate in vam z dejanju vse našteto tudi dokažemo!

  1. S čiščenjem in urejanjem okolic se naš čistilni servis ukvarja že več kot 10 let in od samega začetka naprej imamo cilj povišati standard čiščenja. Začeli smo v Ljubljani, zdaj nadaljujemo v Kopru z okolico.
  2. Naše znanje nenehno izpopolnjujemo in uvajamo nove tehnologije v skladu s svetovnimi trendi.
  3. Imamo ogromno dolgoletnih naročnikov, kar dokazuje, da nam naročniki zaupajo in da delo dobro opravljamo.
  4. Pri čiščenju poslovnih prostorov, stanovanj, hiš in ostalih naših dejavnostih smo profesionalni in se držimo dogovorov z naročnikom.
  5. Imamo lastno opremo in čistila, zato vam ne bo treba skrbeti za nakup čistil, kot je to potrebno pri nekaterih čistilnih servisih.

Reference

Lovska zveza Slovenije, Poslovna hiša vila Šmartinka, Poslovna hiša Pržan, Mega Tisk d.o.o., Emonska Klet, CMT potovalna agencija d.o.o. (Collegium), GSR d.o.o., Telprom d.o.o., Avanta d.o.o., T&S d.o.o., Gostilna pri Micki, Lango d.o.o. in še mnoga druga podjetja in posamezniki, ki nam zaupajo čiščenje stanovanj in hiš.

Želite, da naš čistilni servis še dodatno pripomore k čistejšemu in prijetnejšem življenjskem okolju v Kopru in njegovi okolici? Kontaktirajte nas!

Pustite, da se vam dokažemo

Pošljite povpraševanje

ali pa nas pokličite

+386 (0)41 307 300