Čistilni servis Nova Gorica

V Novi Gorici z okolico skrbimo za čistočo in urejenost poslovnih prostorov, nakupovalnih centrov, skladišč in garaž. Za čiščenje večjih površin uporabljamo sodobne stroje, ki skupaj z uspodobljenim operaterjem delo opravijo temeljito.

Zakaj izbrati nas?

Smo družinsko podjetje, ki se s čiščenjem ukvarja že več kot deset let. Poleg čiščenja smo v tem času svoje storitve razširili še na hišniška dela, vzdrževanje objektov, urejanje oklice in na ostala zimska opravila. Imamo ogromno strank, s katerimi sodelujemo že od samega začetka. Nismo zadovolni s povprečjem, zato redno investiramo v sodobno opremo.

 

Reference

Lovska zveza Slovenije, Poslovna hiša vila Šmartinka, Poslovna hiša Pržan, Mega Tisk d.o.o., Emonska Klet, CMT potovalna agencija d.o.o. (Collegium), GSR d.o.o., Telprom d.o.o., Avanta d.o.o., T&S d.o.o., Gostilna pri Micki, Lango d.o.o. in druga podjetja in posamezniki, ki nam zaupajo čiščenje stanovanj in hiš.

 

Želite, da naš čistilni servis še dodatno pripomore k čistejšem in prijetnejšem življenjskem okolju v Mariboru in njegovi okolici? Kontaktirajte nas!

Pustite, da se vam dokažemo

Pošljite povpraševanje

ali pa nas pokličite

+386 (0)41 307 300