Čiščenje poslovnih prostorov

Še vedno sami čistite svoje poslovne prostore?

S povečanim obsegom poslovanja se zmanjša količina vašega prostega časa. Zakaj bi ga še tisto malo porabili za opravilo kot je čiščenje poslovnih prostorov. Dandanes je najem čistilnega servisa za večino podjetij doma in po svetu nekaj čisto samo po sebi umevnega. Posebej v tujini je to že vrsto let stalna praksa, pri nas pa se pogodben najem čistilnih servisov za čiščenje poslovnih prostorov šele uveljavlja. A vse več podjetij se že odloča za to storitev. Pridružite se jim!

Prihranite čas!

Odločitev za najem profesionalnega čistilnega servisa za čiščenje vaših poslovnih prostorov vam bo namreč prihranila čas ter vam močno olajšala vsakdanje delo. Ob enem pa se boste z najemom čistilnega servisa hitro povsem znebili skrbi za čistočo vaših poslovnih prostorov.

Zakaj izbrati nas?

  1. Naše podjetje čisti poslovne prostore že več kot 10 let in ohranja stalne naročnike že od samega začetka.
  2. Vašim potrebam se bomo povsem prilagodili, saj verjamemo v individualni in osebni pristop pri oblikovanju ponudbe za vsako stranko.
  3. V našem čistilnem servisu vam nudimo celovito storitev čiščenja poslovnih prostorov. Naše delo pa odlikuje kakovost in zanesljivost storitev ter osebja, kar je seveda najpomembnejši dejavnik pri izbiri čistilnega servisa.
  4. Pri svojem delu uporabljamo kakovostna čistila in opremo.
  5. Zaposleni so natančni, vestni, zaupanja vredni in predvsem marljivi.
  6. V kakovost naših storitev smo tako prepričani, da vam lahko brez pomislekov obljubimo 100 % garancijo na zadovoljstvo z opravljeno storitvijo.

Pošlji povpraševanje!

Kontaktirajte nas preko elektronske pošte ali telefona (041 307 300) in nam zaupajte vaše želje. Pripravili vam bomo izdelan načrt čiščenja poslovnega prostora in ponudbo, ki bo ustrezala vašim željam.

Reference

Lovska zveza Slovenije, Poslovna hiša vila Šmartinka, Poslovna hiša Pržan, Mega Tisk d.o.o., Emonska Klet, CMT potovalna agencija d.o.o. (Collegium), GSR d.o.o., Telprom d.o.o., Avanta d.o.o., T&S d.o.o., Gostilna pri Micki, Lango d.o.o. in še mnogi drugi.

Pustite, da se vam dokažemo

Pošljite povpraševanje

ali pa nas pokličite

+386 (0)41 307 300