Čiščenje stanovanj in hiš

Čiščenje stanovanje je eno tistih opravil za katero si izredno težko najdemo čas med poplavo vseh drugih obveznosti in vedno daljšimi delovniki. Zato se pogosto odločamo za “generalke” ravno med vikendom, ko bi naj imeli čas za sprostitev in posvetitev sebi ter svojim bližnjim. S tem razlogom se vedno več gospodinjstev odloča za storitev pospravljanja stanovanj in hiš.

Za čiščenje stanovanja izberite profesionalce!

Veliko gospodinjstev se za reševanje tega problema obrača na privatnike, ki jim čiščenje na domu predstavlja dodaten zaslužek. Takšni ponudniki seveda niso vedno najbolj zanesljivi in od njih tudi ne morate pričakovati natančnosti. Pojavi se tudi težava, da jih nihče ne more nadomeščati, ko so na dopustu.

V našem čistilnem servisu smo specializirani za čiščenje stanovanj in vsem strankam nudimo celovito rešitev čiščenja. Naš kader zaposlujemo že dlje časa, zato vam ni potrebno skrbeti za natančnost in poštenost čiščenja!

Individualen pristop

V našem servisu globoko verjamemo v individualen pristop, zato ponudbe sestavljamo prilagojeno željam naročnika. Vi ste tisti, ki odločate kdaj je najprimernejši čas za opravljanje storitve in kakšen naj bo obseg. Vse je v vaših rokah.

Potrebujete temeljito čiščenje stanovanja zgolj enkrat na mesec ali pa enkrat na teden ali še pogosteje? Morda ste ravnokar prenavljali in sedaj potrebujete nekoga, da vam stanovanje globinsko počisti ter odstrani sledi prenove stanovanja?

Zakaj izbrati nas?

  1. Stanovanja in hiše čistimo že več kot 10 let
  2. Nudimo vam 100% garancijo na zadovoljstvo z opravljeno storitvijo!
  3. Prilagodili se bomo vašim potrebam in željam. Vse je v vaših rokah!
  4. Naše zaposlene zaposlujemo že dlje časa, zato lahko garantiramo, da so zanesljivi, pošteni in natančni.

Pošljite povpraševanje!

Vas zanima koliko bi vas stala razbremenitev čiščenja, da si boste lahko privoščili več prostega časa? Kontaktirajte nas, nam zaupajte želje in pripravili vam bomo neobvezujočo ponudbo!

 

Očistili smo že preko 300 stanovanj in hiš!

 

Reference

Lovska zveza Slovenije, Poslovna hiša vila Šmartinka, Poslovna hiša Pržan, Mega Tisk d.o.o., Emonska Klet, CMT potovalna agencija d.o.o. (Collegium), GSR d.o.o., Telprom d.o.o., Avanta d.o.o., T&S d.o.o., Gostilna pri Micki, Lango d.o.o. in še mnogi drugi.

Pustite, da se vam dokažemo

Pošljite povpraševanje

ali pa nas pokličite

+386 (0)41 307 300